Sara Baras presenta el seu nou espectacle ‘Sombras’ al Festival Jardins de Pedralbes | Diari Maresme generic viagra paypal buy purchase remeron online cheap combivent respimat buy prazosin online lisinopril online
dissabte, 16 de febrer de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Sara Baras presenta el seu nou espectacle ‘Sombras’ al Festival Jardins de Pedralbes

.

Èxit impressionant de Sara Baras a la presentació el seu nou espectacle ‘Sombras‘ al Festival Jardins de Pedralbes de Barcelona, el passat dijous dia 14 amb les entrades esgotades.

L’artista, que celebra vint anys de la seva companyia, va desbordar emocions amb una representació plena de música, cant i ball, però també de llum i color que va penetrant a través dels sentits amb la poesia com a fil conductor.

.

Sara Baras enalteix l’art i la cultura a través dels seus espectacles. L’artista està en aquell punt de la seva carrera en que qualsevol objectiu que es proposi serà un èxit i que, a cada representació, ampliarà incondicionals seguidors de la seva obra. I tot això és fruit del seu art però també de la seva persistent dedicació.

La seva companyia la formen balladors i balladores coordinats, acompanyats per músics i cantadors en perfecta complicitat, amb rampells personals que li donen un caire espontani i, en alguns moments, un toc d’humor.

‘Sombras’ és un treball acurat que sobrepassa l’excel·lència amb una execució impecable que remou els sentits. Un espectacle complet i lúcid. Una mirada a les ombres sovint amagades però que son les companyes inseparables de la llum; i aquí hi ha la reflexió resultant de l’espectacle que, com diu al final, es deixa la vida a cada cop de taló. I quants cops de taló hem escoltat?

.

I per acabar la nit, l’espectacle va acollir un fi de festa compartint amb tota la companyia l’alegria espontània i la celebració de la vida.

Un altre èxit del Festival Jardins de Pedralbes de Barcelona, que ja ens te acostumats a un nivell de primera línia, i que Sara Baras repetirà el proper dissabte dia 16, a les 10 del vespre.

Un esdeveniment que també podrem veure a la nostra comarca a l’Arts d’Estiu Costa Barcelona de Pineda de Mar, el proper 19 d’agost.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per