Vilassar de Mar edita un CD solidari | Diari Maresme buy hoodia gordonii canada buy tadalafil canada buying feldene gel ordering promethazine codeine online can you buy aleve over the counter
dissabte, 16 de febrer de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vilassar de Mar edita un CD solidari

Portada del CD solidari

‘Sona Vilassar’ és el títol del CD solidari que l’Ajuntament presenta durant la Festa Major i que compta amb la col·laboració d’artistes locals i no locals amb un nexe comú: tots interpreten cançons dedicades a Vilassar de Mar.

Els beneficis del disc, que es posarà a la venda aquest divendres 22 de juny al preu de 10 euros i del qual s’han editat un miler d’exemplars, aniran destinats al Casal de Curació, fundació sense ànim de lucre que porta a terme una activitat assistencial sociosanitària al poble amb serveis de llarga i mitja estada, a més d’hospital i centre de dia.

El disc compta amb 10 temes gràcies a la col·laboració dels següents artistes i grups: Sant Pau Rhum Band amb “La rumba de Vilassar”; Judit Neddermann amb “Vinc d’un poble”; Turrunats Band amb l’“Himne de Vilassar” (en versió instrumental i en versió cantada), Pele Macleod amb “Vora el Mar”, Manu Guix amb “El Rock & Roll de Vilassar”; El Veïnat amb “A cremar”; Joan Barranca amb “10 d’octubre”; Mestre d’Aixa amb “Vilassar de Mar” i Els pescadors de Garbí amb “Recordant en Pepo”. La nit del 25 de juny (20.30 h), al pati del Pérez Sala, aquestes cançons seran interpretades pels seus grups i solistes en el marc del concert presentació oficial del disc, a excepció d’en Manu Guix, que per compromisos professionals no podrà ser-hi. La seva cançó serà interpretada pel grup local Alocs & Roll.

El CD es podrà comprar a les paradetes de marxandatge de la Festa Major, i també el dia del concert presentació, el 25 de juny, al pati de l’escola Pérez Sala.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per