dilluns, 31 de agost de 2015
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Portada

Inici de setembre amb canvi de temps

Inici de setembre amb canvi de temps

Durant el matí d’aquest dimarts 1 de setembre la nuvolositat serà variable, amb nuvolades que augmentaran a partir del migdia i que taparan el cel de cara a la tarda. Entre la mitjanit i la matinada s’esperen precipitacions en forma de tempestes localment fortes i abundants. Les temperatures baixaran, amb màximes entre els 26 i els 28 graus, i mínimes entre els 15 i els 21 graus.

Un canetenc assoleix la seva fita solidària

Un canetenc assoleix la seva fita solidària

L’atleta canetenc Josep Cortès torna a casa aquest dilluns, després de caminar durant més de tres mesos a l’entorn de la península ibèrica per recaptar diners a benefici de la Fundación Vicente Ferrer i el seu projecte per l’atenció sanitària i el recolzament per a persones amb malalties infeccioses. El canetenc ha fet un recorregut de 4.000 quilòmetres durant cent dies.

Més sol i calor

Més sol i calor

Una jornada més l’ambient serà assolellat amb alguns núvols baixos a primeres hores del matí i núvols alts que apareixeran durant la resta de la jornada. Aquest divendres no s’esperen precipitacions. De cara al cap de setmana, no s’esperen canvis importants i l’ambient serà assolellat a tota la comarca del Maresme.

Cabrera de Mar millora el lateral de la N-II

Cabrera de Mar millora el lateral de la N-II

Cabrera de Mar ha finalitzat aquest estiu les obres d’adequació del lateral de la carretera N-II que es van iniciar a principis de maig. Aquest projecte formava part d’un Pla de Millora de l’Accessibilitat al municipi i pretenia garantir la seguretat de les persones que diàriament es desplacen per aquest vial a peu o en bicicleta.

Dijous amb més calor de dia

Dijous amb més calor de dia

Una jornada més, l’ambient serà assolellat amb alguns núvols baixos a primeres hores del matí i núvols alts que apareixeran de cara a la tarda. Aquest dijous no s’esperen precipitacions. Les temperatures pujaran una mica més, amb màximes que aniran dels 29 als 31 graus, mentre que les mínimes oscil·laran entre els 17 i els 23 graus.

Quatre mil quilòmetres solidaris

Quatre mil quilòmetres solidaris

L’atleta canetenc Josep Cortès va començar el passat 25 de maig la volta a Espanya caminant amb l’objectiu de recaptar fons per col·laborar amb la Fundació Vicente Ferrer en la seva lluita contra el VIH i la Tuberculosi a l’Índia. El repte, que preveu assolir el proper 31 d’agost, consisteix en recórrer 4.000 km a peu durant 100 dies.

Dimecres amb sol i ascens de temperatures

Dimecres amb sol i ascens de temperatures

Aquest dimecres el temps es mantindrà estable i assolellat a tota la comarca, amb núvols baixos que augmentaran al final de la tarda. Una jornada més no s’esperen precipitacions. Les temperatures pujaran, amb màximes que aniran dels 28 als 29 graus, mentre que les mínimes oscil·laran entre els 17 i els 21 graus.

Dimarts amb sol i temperatures agradables

Dimarts amb sol i temperatures agradables

Aquest dimarts l’ambient serà força assolellat a tota la comarca, tot i que podran aparèixer intervals de núvols baixos especialment al sud de la comarca i a la Serralada Litoral. Aquesta nova jornada no s’esperen precipitacions. Les temperatures baixaran, amb màximes que aniran dels 27 als 28 graus, mentre que les mínimes oscil·laran entre els 13 i els 20 graus.

Dilluns assolellat i ventós

Dilluns assolellat i ventós

Aquest inici de setmana l’ambient serà assolellat a tota la comarca, amb núvols baixos que al final de la tarda apareixeran al Maresme Nord. Aquest dilluns no s’esperen precipitacions. Les temperatures màximes pujaran lleugerament al sud del Maresme i es mantindran a la resta de la comarca. Per contra, les mínimes baixaran.

Joc de Trons enceta Pla de màrqueting a Canet

Joc de Trons enceta Pla de màrqueting a Canet

El consistori canetenc vol situar Canet de Mar al món

produït per