diumenge, 19 de abril de 2015
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Portada

Set milions de roses per Sant Jordi

Set milions de roses per Sant Jordi

Floricultors, majoristes de flor i floristes encaren amb optimisme la propera Diada de Sant Jordi. Hi ha dos clars motius: la consecució de la baixada de l’IVA del 21 al 10%, i el fet que la celebració d’enguany escau en un dia laborable. El sector, que estima que enguany es podrien vendre 7 milions de roses, percep que el consum de flors i plantes s’està recuperant progressivament.

Divendres assolellat amb algunes nuvolades

Divendres assolellat amb algunes nuvolades

Aquest divendres l’ambient serà assolellat a tota la comarca, tot i que durant la tarda apareixeran nuvolades al Maresme Nord. Aquesta nova jornada no s’esperen precipitacions. Les temperatures màximes pujaran i aniran dels 18 als 21 graus, mentre que les mínimes baixaran lleugerament i aniran dels 5 als 11 graus.

Cartell de luxe a la mitja marató

Cartell de luxe a la mitja marató

Set atletes per sota d’1 hora i 10 minuts a la 7a Mitja Marató Barcelona Costa del Maresme

Dijous amb un petit canvi de temps

Dijous amb un petit canvi de temps

Aquest dijous la nuvolositat serà abundant durant el matí i variable, amb tendència a disminuir, durant la tarda. Durant aquest matí s’esperen precipitacions en forma de ruixats puntualment de moderada intensitat, però poc abundants. Les temperatures baixaran, amb màximes que aniran dels 17 als 20 graus, mentre que les mínimes, que es registraran al final del dia, oscil·laran entre els 6 i els 12 graus.

Enverinava rapinyaires amb insecticida

Enverinava rapinyaires amb insecticida

Un jutjat de Mataró ha condemnat amb una multa de 3.240 euros a un home acusat de causar la mort d’ocells rapinyaires d’espècies protegides, utilitzant com a esquer coloms impregnats amb un insecticida tòxic, en un paratge de Premià de Dalt. L’acusat ha acceptat la pena de multa i també el pagament d’una indemnització de 1.156 euros a la Generalitat de Catalunya per un delicte contra la fauna

Dimecres de sol amb augment de núvols

Dimecres de sol amb augment de núvols

Durant el matí d’aquest dimecres dominarà el sol a tota la comarca, amb intervals de núvols prims. Al llarg de la tarda, la nuvolositat anirà en augment i taparà el cel, per bé que estarà formada per núvols alts i mitgencs que seran poc importants. Un dia més no s’esperen precipitacions. Les temperatures màximes baixaran lleugerament i aniran dels 19 als 22 graus, mentre que les mínimes es mantindran i aniran dels 5 als 12 graus.

Troben una balena morta a la costa

Troben una balena morta a la costa

Un exemplar de balena de bec de Cuvier (Ziphius Cavirostris) va ser trobat mort dissabte a la zona de roques entre Mataró i Sant Andreu de Llavaneres. L’exemplar és jove i mesura uns 3 metres i mig. Els Agents Rurals han informat que s’han pres mostres per dur a terme la corresponent anàlisi genètica, però no es podran esbrinar les causes de la seva mort.

Torna la Festa dels Racons a Tiana

Torna la Festa dels Racons a Tiana

Tiana celebrarà dissabte 25 d’abril la segona edició

Dimarts continuarà el temps assolellat

Dimarts continuarà el temps assolellat

Aquest dimarts es mantindrà el temps estable i completament assolellat a tota la comarca. Una jornada més no s’esperen precipitacions. Les temperatures màximes es mantindran sense canvis destacables i aniran dels 19 als 23 graus, mentre que les mínimes pujaran lleugerament i oscil·laran entre els 7 i els 9 graus a l’interior de la comarca i entre els 10 i els 13 graus a la costa.

Dilluns assolellat a tota la comarca

Dilluns assolellat a tota la comarca

Aquest inici de setmana no s’esperen precipitacions

produït per