divendres, 30 de gener de 2015
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró

Vent moderat i pluges minses al vespre

Vent  moderat i pluges minses al vespre

Nuvolositat variable i abundant

Reforcen el bus Mataró-Barcelona

Reforcen el bus Mataró-Barcelona

Una insistent demanda mataronina està a punt de veure la llum. La capital del Maresme comptarà a partir del proper dilluns 2 de febrer amb l’e11, la nova línia de la xarxa de bus exprés.cat que connectarà Mataró amb Barcelona, substituint les actuals línies C1 i C2. Un cop implantat completament, el nou servei oferirà 1.500 places més cada dia.

El Maresme impulsa el Consell de Serveis Socials

El Maresme impulsa el Consell de Serveis Socials

El darrer Ple del Consell Comarcal ha aprovat inicialment el Reglament per a la constitució d’un Consell de Serveis Socials al Maresme. Aquest ambiciós document pretén implicar tota la societat en els assumptes socials, prevenir la fragmentació social, innovar en la prestació dels serveis i reforçar les xarxes socials de suport. Segons la Consellera de […]

S’esperen fortes ratxes de vent

S’esperen fortes ratxes de vent

Els més intensos es preveuen cap al Baix Maresme

Ambient assolellat a tota la comarca

Ambient assolellat a tota la comarca

Una jornada més es mantindrà l’ambient assolellat a tota la comarca amb intervals de núvols prims que seran poc importants, segons la previsió de Meteomar. Aquest dimecres no s’esperen precipitacions. Les temperatures màximes es mantindran sense canvis destacables i aniran dels 13 als 15 graus, mentre que les mínimes baixaran lleugerament i aniran dels -1 als 7 graus.

Ambient assolellat amb intervals de núvols

Ambient assolellat amb intervals de núvols

Tot i que aquest dimarts podran aparèixer intervals de núvols alts i mitgencs, sobretot durant la tarda, l’ambient serà força assolellat a tot el Maresme. Les temperatures màximes pujaran i aniran dels 13 als 15 graus, mentre que les mínimes es mantindran sense canvis i aniran dels 0 als 7 graus.

Sol amb intervals de núvols i més fred

Sol amb intervals de núvols i més fred

Aquest dilluns es mantindrà l’ambient assolellat a tota la comarca del Maresme, amb intervals de núvols prims. Segons la previsió de Meteomar, no s’esperen precipitacions. Les temperatures baixaran lleugerament, amb màximes entre els 12 i els 13 graus; i mínimes que aniran dels 2 als 7 graus.

Temps assolellat i ventós

Temps assolellat i ventós

Tot i que aquest diumenge hi haurà alguns núvols prims en general, l’ambient serà assolellat a tota la comarca del Maresme. Segons la previsió de Meteomar, no s’esperen precipitacions. Les temperatures màximes baixaran i aniran dels 12 als 14 graus, mentre que les mínimes pujaran i aniran dels 5 als 9 graus.

Nuvolositat variable amb domini del sol

Nuvolositat variable amb domini del sol

Aquest divendres la nuvolositat serà variable a tota la comarca però amb més sol que no pas núvols entre mig matí i el migdia, De cara a la tarda tornarà a augmentar la nuvolositat al centre i nord del Maresme. No s’esperen precipitacions. Les temperatures màximes es mantindran sense canvis importants i aniran dels 11 als 12 graus, mentre que les mínimes baixaran i aniran dels -1 als 5 graus.

Recuperen un llum de la Casa Coll i Regàs

Recuperen un llum de la Casa Coll i Regàs

Aquesta peça única podrà retornar a la seva ubicació original

produït per