dissabte, 15 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Josep Gené visita les obres de soterrament de la riera d’Arenys de Munt

Ahir, dimarts 21 d’agost, l'Alcalde d'Arenys de Munt va acompanyar al Sr. Josep Gené i Rovira, Cap del Departament d’Inspecció de l’ACA, a veure les obres de soterrament. L’ACA s’encarregarà de netejar la llera de pedres del pas de Magatzem Arenys  en direcció Arenys de Mar i Copasa del mateix punt en direcció contraria. El cap del Departament d’Inspecció ha trobat que tot plegat està dins dels paràmetres de la normativa i de la normalitat, atenent a les inclemències del temps.

El mateix dia el regidor d’Urbanisme, Alfons Molons, ha fet una reunió de seguiment de les obres de la Riera amb els responsables de l’Empresa COPASA per tal de comentar les últimes incidències en el desenvolupament de les obres de Canalització del Projecte de la Riera així com les mesures de seguretat i salut.

L’empresa retirarà el material que te dipositat a la riera en el tram entre Arenys de Munt i Arenys de Mar, que ha de servir per fer l’escullera que el projecte contempla en aquest tram, per dipositar-lo en un espai alternatiu i evitar que una riuada el pugi arrossegar tal i com han quedat amb l’inspector de l’ACA.

Pel que fa a mesures de seguretat i salut s’està actualitzant el pla i disposen d’una empresa externa contractada per l’ACA que audita tot el procés, i els informes emesos fins el moment són positius.


per Redacció| Aj. Arenys de Munt

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris