dissabte, 15 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La campanya “Sexo con seso” finalitza a Pineda de Mar

La campanya “Sexo con seso” arriba a la costa de Barcelona i acaba la seva ruta d’estiu a la platja de Pineda de Mar. Després de recórrer  13 ciutats situades al llarg de més de 1.500 quilòmetres de recorregut per la costa espanyola, la carpa de la campanya “Sexo con seso” s’instal·larà a la platja de Pineda de Mar durant el 24 i 25 d’agost, de 10 h. a 14 h. i de 16 h. a 20 h., per informar als joves i respondre els dubtes en matèria de sexualitat i mètodes anticonceptius.

“Sexo con seso” vol remarcar la necessitat de mantenir en tot moment una autèntica responsabilitat que eviti riscos innecessaris que puguin finalitzar en embarassos no desitjats o infeccions de transmissió sexual. A més, per a fer-ho compta amb un programa formatiu i informatiu dirigit a pares i educadors que durant aquest estiu també han tingut l’oportunitat de passejar-se per la carpa.

Segons declaracions de la Doctora Carme Coll, ginecòloga i Directora del Programa d’Atenció a la Dona del Maresme, “les dades sobre l’avortament, l’embaràs adolescent o les infeccions de transmissió sexual i la SIDA entre joves del nostre país, ens mostren la creixent necessitat de seguir treballant en el foment d’una autèntica educació sexual. Els joves creuen que tenen tota la informació però els seus comportaments demostren l’existència encara de moltes falses creences i mites que els porten a seguir adoptant conductes de risc.”

“Sexo con seso” és una iniciativa de la Plataforma Jove integrada per Creu Roja Joventut (CRJ); La Federació de Planificació Familiar Estatal (FPFE); l’Associació d’Educació per a la Salut (ADEPS) i la Societat Espanyola de Contracepció (SEC), que amb la col·laboració de Bayer Schering Pharma, han volgut aprofitar aquest any l’estiu per seguir treballant en la millora de l’educació sexual i anticonceptiva.


per Redacció| Creu  Roja

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris