dissabte, 15 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Presumpta estafa al nou centre comercial “encobert” de Santa Susanna

Els llogaters d’alguns locals del nou centre comercial de Santa Susanna portaran al setembre al promotor Margall Immobles Comercials als tribunals per una presumpta estafa. Pel mal estat de les instal·lacions i la poca afluència de consumidors, deguda a la falta de permisos que permetrien obrir la resta dels locals, els operadors es senten estafats. Així, denuncien la falta d’honradesa al prometre una ubicació de primera tot i no contar amb el recolzament legal necessari.

Segons els operadors, “l’estafa” hauria començat al 2005 quan es van firma uns pre-contractes que qualificaven els locals com inclosos dintre del centre comercial. Però al 2006 el promotor va canviar els contractes on “s’encobria” el centre comercial com un conjunt de botigues independents.

Els comerciants expliquen que s’esperaven un centre comercial de luxe, amb consumidors de classe mitjana-alta, fet que els va portar a fer una forta inversió per adaptar les botigues. Hipotecats, ara veuen com els únics cotxes que hi han aparcats són els dels clients del Carrefour del costat.

Tot i demanar al promotor una reducció dels lloguers per amortir la situació fins que puguin obrir la resta de les botigues, els afectats no han arribat a cap acord. Amb el que no saben quan de temps podran aguantar, ja que el deute s’incrementa dia a dia. A més, es preveu que l'any 2009 canviï el Pla Territorial d'Equipaments Comercials (PTSEC) vigent, permetent donar noves llicències perquè el centre comercial sigui una realitat en la seva totalitat.


per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris