dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

100 parells de botes de futbol pels nens de l’Índia

botes.jpgEl C.F. Santvicentí recull 100 parells de botes de futbol per els nens i nenes d’Anantapurn. Jugadors destacats de 1a divisió com Marc Torrejón, del RCD Espanyol, Albert Jorquera i Oleguer, del F.C. Barcelona, van donar les seves botes.

cf.santvicent.jpgEl passat dissabte, 5 de gener, es va celebrar a les instal·lacions esportives de Sant Vicenç de Montalt el I Torneig de Reis, organitzat per l’Ajuntament amb la col·laboració del C.F. Santvicentí i el Club de Bàsquet Sant Vicenç. La matinal esportiva va comptar amb l’assistència de gran quantitat de públic que va poder seguir els 18 partits que van disputar equips de diferents categories de les modalitats de futbol i bàsquet.

Les botes de futbol que es faran arribar als nens i nenes d’Anantapurn

El C.F. Santvicentí va aprofitar aquest torneig per fer una recollida de botes de futbol que es faran arribar als nens i nenes d’Anantapurn el proper mes de maig, quan una delegació del Club es desplaci a l’Índia per dur a terme el II Campus Social de Futbol. Al llarg del matí es van recollir un centenar de botes, entre elles les d’alguns jugadors destacats de 1a divisió com ara Marc Torrejón, del RCD Espanyol, i Albert Jorquera i Oleguer, del F.C. Barcelona.

La Fundació Vicente Ferrer va rebre un xec de 1.200€

El senyor Lancy, portaveu a Espanya de la Fundació Vicente Ferrer, va rebre un xec de 1.200€ de mans del senyor Pere Ferrer. Aquests diners provenen de les donacions fetes per empresaris i particulars durant la campanya de recollida de fons que va engegar el C.F. Santvicentí el passat 2007, amb l’objectiu de subvencionar una part de les despeses d’organització del I Campus Social de Futbol a l’Índia.


per Redacció | Aj. Sant Vicenç de Montalt

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris