dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Mar recupera la Biblioplaça d’estiu amb una nova ubicació

llibres_280x87.jpgLa nova edició estiuenca de la Biblioplaça d’Arenys de Mar s’ubicarà enguany al Parc de Lurdes. Els anys anteriors, aquesta instal·lació s’havia situat a la Plaça Mare Paula Montalt.

La nova edició estiuenca de la Biblioplaça d’Arenys de Mar s’ubicarà enguany al Parc de Lurdes. Els anys anteriors, aquesta instal·lació s’havia situat a la Plaça Mare Paula Montalt.

Serveis

La cabina de la biblioplaça seguirà oferint els habituals serveis de premsa diària, revistes, novel·les, còmics i contes per als infants. A més, els lectors o lectores poden optar per llegir a les taules disposades prop de la cabina o endur-se els llibres a casa gràcies al servei de préstec.

Hora del conte i tallers

A més, aquest estiu la Biblioplaça proposarà unes activitats especialment pensades per als menuts: les populars hores del contes i tallers infantils; i un taller de cuina a càrrec de la Rosario Montoza. Amb aquest taller, els més petits podran aprendre a preparar-se uns plats atractius i divertits.

Horari

La Biblioplaça estarà oberta tot el mes d’agost, fins el dia 30, els matins de dimarts a dissabte de 10 a 13 h i les tardes de dilluns a divendres de 17 a 20 h.


per Redacció | Ramon Texidó | Foto Sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris