divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Cabrils signa el conveni de col·laboració amb el Consorci Digital Mataró-Maresme

maresme_digital_tv_280x87.jpgLa Sala de Plens de l’Ajuntament de Cabrils va acollir dilluns l’acte de signatura del conveni de col·laboració entre el consistori maresmenc i el Consorci Digital Mataró-Maresme, en el marc de la Xarxa Audiovisual del Maresme (XAM).

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Cabrils va acollir dilluns l’acte de signatura del conveni de col·laboració entre el consistori maresmenc i el Consorci Digital Mataró-Maresme, en el marc de la Xarxa Audiovisual del Maresme (XAM).

Dinamització audiovisual

Segons els impulsors de l’acord, a partir d’aquesta signatura es possibilitarà que l’Ajuntament de Cabrils participi activament en la dinamització audiovisual del canal de TDT del Consorci, “Maresme Digital”, realitzant directament l’enregistrament i l’edició de les notícies de Cabrils. D’altra banda, per a dur a terme aquesta tasca, el Consorci habilitarà l’Ajuntament amb tot el material tècnic necessari.

Signants

En l’acte formal de signatura del conveni hi eren presents el president del Consorci i Alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, el secretari del Consorci, Santiago Pérez, i Joaquim Colomer en representació del municipi.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris