dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Canet col·loca la primera pedra del futur centre residencial “Els Garrofers”

primera_pedra_garrofers_a_canet_280x87.jpgCanet de Mar va celebrar dissabte passat l’acte de col·locació de la primera pedra del futur centre residencial "Els Garrofers" per a persones amb discapacitats psíquiques.

Canet de Mar va celebrar dissabte passat l’acte de col·locació de la primera pedra del futur centre residencial "Els Garrofers" per a persones amb discapacitats psíquiques.

Els Garrofers

El centre residencial "Els Garrofers" s’ubicarà en els terrenys situats al carrer Joan Oms de la urbanització el Grau, oferirà 60 places i amb el centre diürn disposarà de 10 places més.

Atenció integral

Aquest tipus de residències i centres de dia per a persones amb discapacitat psíquica, són serveis adreçats a persones amb greus disminucions que a causa del seu alt grau d’afectació necessiten un especial suport i atenció per a desenvolupar les activitats de la vida diària. Aquests centres tenen com objectiu oferir als seus usuaris una atenció integral per tal de garantir-los una bona qualitat de vida, i que aconsegueixin el màxim grau d’autonomia personal i social.

Pressupost

La construcció del centre residencial de Canet compta amb una subvenció d’1.800.000 euros de la Generalitat que suposa el 43% del total, que ascendeix a un import d’uns 4.110.000 euros. La residència "Els Garrofers" està promoguda per l’Ajuntament de Canet i la Fundació Els Garrofers.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris