divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

CiU de Malgrat presenta al·legacions a la nova Àrea Residencial Estratègica

are_malgrat_280x87.jpgEl grup municipal de Convergència i Unió de Malgrat de Mar ha presentat aquest dilluns al·legacions a l’Àrea Residencial Estratègica (ARE) que preveu construir 525 vivendes al sector d’Escultor Clarà del municipi.

El grup municipal de Convergència i Unió de Malgrat de Mar ha presentat aquest dilluns al·legacions a l’Àrea Residencial Estratègica (ARE) que preveu construir 525 vivendes al sector d’Escultor Clarà del municipi.

Augment de la densitat

Entre d’altres argumentacions, la federació nacionalista considera desmesurat l’augment de la densitat de 42 a 60,5 habitatges per hectàrea, el que suposaria la construcció d’un total de 525 vivendes, 276 de les quals serien habitatges protegits.

Plantejament urbanístic

D’altra banda, segons informa Malgrat Confidencial, CiU assegura que l’Àrea Residencial Estratègica promoguda per la Generalitat trenca el plantejament urbanístic aprovat durant la tramitació del POUM, perquè no ha estat consensuada per les diferents formacions polítiques i sostreu al ple de l’Ajuntament la potestat d’ordenar el propi territori. Per la formació nacionalista, l’ARE també obvia el procés de participació ciutadana i no preveu els diferents serveis que s’haurien de construir, excepte el nou centre escolar ja previst al POUM. Per últim, CiU considera que aquest model d’ARE no representa cap avantatge per Malgrat de Mar i que "no resoldrà les necessitats locals d’habitatges assequible detectades al Pla Local d’Habitatge".

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris