divendres, 14 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Dosrius rep una subvenció de l’ACA per la recuperació d’aigua en desús

aquifer_dosrius_280x87.jpgL’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha concedit a l’Ajuntament de Dosrius una subvenció destinada a finançar les despeses derivades de la recuperació i posada en servei de captacions d’aigua en desús.

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha concedit a l’Ajuntament de Dosrius una subvenció destinada a finançar les despeses derivades de la recuperació i posada en servei de captacions d’aigua en desús.

Subvenció

La subvenció, d’uns 536.000 euros, va ser sol·licitada pel consistori de Dosrius amb l’esperit de recuperar els recursos hídrics del municipi.

Quatre punts d’aigua

En aquest sentit, l’empresa concessionària i gestora del servei d’aigües municipals, Sorea, va elaborar un projecte on s’inclou l’aprofitament de quatre punts d’aigua. Concretament es basa en l’aprofitament de la mina Batllori (Presa), aprofitament de la Mina Batllori (Pou Sant Llop), aprofitament de l’aigua del pou de la mina al carrer Pau Picasso i l’aprofitament de l’aigua de la Casella Coutain.

Necessitats hídriques cobertes

Segons l’Ajuntament de Dosrius, gràcies a la subvenció de l’ACA es podran dur a terme aquestes quatre actuacions que permetran que el municipi pugui cobrir, pràcticament, les seves necessitats hídriques amb els recursos de la mina.


per Redacció | Ramon Texidó

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris