dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

ERC del Maresme rebutja el projecte de construcció dels laterals de l’autopista

carretera_n-ii_calella_25_04_2008_01pp.jpgAquest dimarts, ERC i les JERC del Maresme van presentar a Mataró una
nova campanya on reobren el debat sobre les prioritats de mobilitat a
la comarca. Els republicans rebutgen el projecte de construcció dels
laterals de l’autopista C-32 i proposen alternatives.

carretera_n-ii_calella_25_04_2008_01.jpgAquest dimarts, ERC i les JERC del Maresme van presentar a Mataró una nova campanya on reobren el debat sobre les prioritats de mobilitat a la comarca. Els republicans rebutgen el projecte de construcció dels laterals de l’autopista C-32 i proposen alternatives.

Prioritats

Per Esquerra Maresme les prioritats consisteixen en invertir en transport públic, millorar la xarxa ferroviària, aconseguir la gratuïtat dels peatges de l’autopista, així com convertir l’actual N-II en una via cívica.

Laterals

Amb aquestes propostes, ERC es desmarca novament del projecte de construcció d’uns laterals a l’autopista C-32 que substitueixi l’actual N-II, en considerar que la comarca ja té prou barreres amb les actuals carreteres i la via del tren del Maresme.

Contradicció

El rebuig republicà contradiu el criteri del seu soci de govern, el PSC, titular de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, que és partidari de començar a planificar les obres per enllaçar la N-II i l’autopista C-32 amb calçades laterals a l’altura de Montgat.


per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris