dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’obra de teatre “Sexe, amor i literatura” arriba a Santa Susanna

sexe_amor_i_literatura_580x180.jpgLa sala gran de la Masia de Can Ratés de Santa Susanna acollirà aquest divendres 25 de juliol, a les 21.30 h., la representació de l’obra de teatre “Sexe, amor i literatura”, escrita i dirigida per Joan Gallart.

La sala gran de la Masia de Can Ratés de Santa Susanna acollirà aquest divendres 25 de juliol, a les 21.30 h., la representació de l’obra de teatre “Sexe, amor i literatura”, escrita i dirigida per Joan Gallart.

Preestrena

La interpretació serà a càrrec de la Companyia Donsamí Magradat, formada per Xevi Gómez i David Verdaguer. Aquesta és la segona preestrena de l’obra després de la que es va representar el passat mes de juny a la biblioteca Serra i Moret de Pineda de Mar. L’estrena oficial es farà el proper 16 de setembre al Versus Teatre de Barcelona i les representacions es perllongaran fins el 5 d’octubre.

Sexe, amor i literatura

L’obra explica la història d’un policia que intenta aclarir el presumpte assassinat d’un home. El principal sospitós és el company sentimental del mort, un professor de literatura. Però aquest professor exercirà una gran atracció damunt del policia, perquè serà també, per a ell, un professor en l’art de la seducció. El policia descobrirà doncs, les arts d’amor que intentarà posar en pràctica davant d’un advocat neuròtic que segueix una teràpia, recomanada pel seu psicoanalista, per tal de curar la seva incontinència sexual.

Veritat i ficció

Veritat i ficció, realitat i literatura, es barrejaran en la investigació del cas. Segons l’autor, es tracta, per tant, d’una obra policíaca, “però també d’un viatge iniciàtic cap a la descoberta d’un mateix”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris