dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La tòfona és el bolet estrella de la temporada a les XXI Jornades del Bolet

restaurant_nou-cents_280x87_02.jpgEl Restaurant El Nou-Cents de Mataró presentarà el proper dijous 20 de novembre, a les 21.30 h., el menú Simfonia, on destaca la tòfona com a bolet estrella de la temporada. L’acte forma part de les XXI jornades del bolet.

El Restaurant El Nou-Cents de Mataró presentarà el proper dijous 20 de novembre, a les 21.30 h., el menú Simfonia, on destaca la tòfona com a bolet estrella de la temporada. L’acte forma part de les XXI jornades del bolet.

Dos enòlegs i un micòleg

La presentació comptarà amb la presència dels enòlegs Blanca Ozcariz, del celler Mas Tinell, i Morïtz Kroöning, de la casa gran de Siurana. També hi assistirà el destacat micòleg i professor de la Universitat de Barcelona Enric Gràcia, col·laborador del programa "Caçadors de Bolets" a TV3.

Les Jornades

La programació de les XXI Jornades del bolet comptaran amb un total de cinc actes, com el del proper dijous, fins el proper mes de gener. En aquest període, els clients del Restaurant podran degustar els diferents menús que el cuiner Josep Maria Martín presenta tenint en compte la diversitat de bolets que es troben al bosc.

La tòfona

Les tòfones són un grup de fongs comestibles, de forma irregular, més o menys arrodonida, superfície rugosa i de color fosc. Degut al seu particular aroma i sabor el seu principal ús és el culinari, sent molt apreciades a la cuina europea, particularment a Espanya, França i Itàlia.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris