dimecres, 12 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La vil·la romana de Can Farrerons de Premià de Mar rep una subvenció de 60.600 euros

signatura_conveni_premia_de_mar_280x87.jpgL’Ajuntament de Premià de Mar i l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica han signat un conveni per la investigació arqueològica de la vil·la romana de Can Farrerons. L’acord, que tindrà una durada de tres anys, reportarà a la investigació del jaciment un total de 60.600 euros.

L’Ajuntament de Premià de Mar i l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica han signat un conveni per la investigació arqueològica de la vil·la romana de Can Farrerons. L’acord, que tindrà una durada de tres anys, reportarà a la investigació del jaciment un total de 60.600 euros.

Projecció científica

El conveni per a la investigació de la vil·la romana de la Gran Via–Horta Farrerons, facilitarà la projecció científica i social dels nous resultats arqueològics del jaciment.

Cost de la investigació

El cost total de la investigació arqueològica és de 60.600 euros, dels quals 45.600 € seran assumits directament per l’ICAC i els 15.000 euros restants pel consistori, gràcies a un ajut de l’empresa ACESA, pel mateix import, destinat a finançar les excavacions del jaciment.

Signatures

El conveni ha estat signat per l’alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch, i la directora de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica, Isabel Rodà.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris