divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Malgrat enceta un procés participatiu per al seu col·lectiu de joves

joves_280x87.jpgL’Ajuntament de Malgrat, a través de la Regidoria de Joventut, ha organitzat dues taules participatives per al proper 12 de desembre al Centre Cívic de la Immaculada. La iniciativa fa una crida als joves d’entre 13 i 29 anys, perquè prenguin part d’un procés participatiu.

L’Ajuntament de Malgrat, a través de la Regidoria de Joventut, ha organitzat dues taules participatives per al proper 12 de desembre al Centre Cívic de la Immaculada. La iniciativa fa una crida als joves d’entre 13 i 29 anys, perquè prenguin part d’un procés participatiu.

Pla Local de Joventut

L’objectiu d’aquest procés és començar a desenvolupar el Pla Local de Joventut, aprovat en un ple de l’Ajuntament celebrat el maig de 2007.

"Vine i mulla’t"

Amb el lema "Vine i mulla’t", les taules participatives hauran de posar en marxa la pauta que va marcar l’esmentat pla, que és un document tècnic de treball que, segons informen els responsables municipals, neix d’una diagnosi de la situació actual i fa una proposta de futur.

Full de ruta

Per la seva banda, el regidor de Joventut, Jordi Romero, ha explicat que "la voluntat és que el procés de participació dels joves sigui un full de ruta per tirar endavant el Pla Local". Per al regidor "La idea és copsar les inquietuds, les propostes, les queixes dels joves i així poder trobar respostes", informa. També, Romero ha explicat que d’aquesta primera jornada participativa haurà de sorgir un grup de treball per al desenvolupament del pla.

Dues taules

Aquest proper divendres 12 de desembre se celebraran dues taules de participació per edats; a les 7 de la tarda, per a joves d’entre 13 i 17 anys; i a les 9 del vespre, per al col·lectiu de joves d’entre 18 i 29 anys.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris