dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró impulsa la creació d’una nova galeta identificativa de la ciutat

galetes_mataro_280x87.jpgL’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) i un grup de pastissers de Mataró han impulsat la creació d’una nova galeta que properament es podrà comprar a totes les pastisseries de la ciutat.

L’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) i un grup de pastissers de Mataró han impulsat la creació d’una nova galeta que properament es podrà comprar a totes les pastisseries de la ciutat.

Element identificatiu

Segons els seus impulsors, aquesta galeta neix com a complement dels altres productes alimentaris autòctons que ja existeixen a Mataró i que es comercialitzen en els establiments impulsors i creadors. Cal destacar que aquest nou element identificatiu de la ciutat va ser triat a través d’un procés de participació ciutadana que es va desenvolupar en el marc de l’Innova 360°.

La tria

Concretament, per la tria de la galeta cal remuntar-se al passat 15 de novembre quan un grup de pastissers de la ciutat format per Uñó, Sacher, Graupera i Forn Sant Jaume van fer la seva pròpia proposta de galeta. El públic va poder escollir entre quatre opcions la que més els va agradar sense saber el seu origen. Finalment, la galeta elaborada per la pastisseria Uñó va ser la més votada. Aquest nou producte consisteix en un carquinyoli líquid amb una textura molt cruixent que guarda al seu interior avellana o ametlla.

Bateig i presentació

Ara, el nou producte es troba en plè procés per triar el seu nom i el futur embolcall, a més, també s’està treballant per a trobar les formes més adients de distribució i venda. Es preveu que aquest nou producte gastronòmic i artesanal es presenti públicament la propera primavera.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris