divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró impulsa la instal·lació d’ascensors als edificis d’habitatges

ascensor_280x87.jpgL’Ajuntament i Prohabitatge Mataró han signat aquest dimarts un conveni amb dues empreses instal·ladores d’ascensors per afavorir la ubicació d’ascensors als edificis d’habitatges, suprimint barreres arquitectòniques, un dels objectius del Pla Local de l’Habitatge 2005-2015.

L’Ajuntament i Prohabitatge Mataró han signat aquest dimarts un conveni amb dues empreses instal·ladores d’ascensors per afavorir la ubicació d’ascensors als edificis d’habitatges, suprimint barreres arquitectòniques, un dels objectius del Pla Local de l’Habitatge 2005-2015.

Dades d’edificis

Fruit del conveni, Prohabitatge Mataró facilitarà a les instal·ladores les dades dels edificis de la ciutat on sigui possible la ubicació d’aparells elevadors, un cop realitzats els estudis de viabilitat corresponents.

Comunitats de propietaris

Per la seva banda, les dues instal·ladores s’encarregaran de contactar amb les comunitats de propietaris per informar-los sobre els ajuts per a la instal·lació d’ascensors de l’Ajuntament i de Prohabitatge Mataró, agilitzant tots els tràmits necessaris per dur a terme les obres i facilitant-los el finançament de les actuacions. Segons fonts municipals, els barris on es començarà a treballar en base a aquest acord de col·laboració seran el de Rocafonda-El Palau i el de Cerdanyola.

Signatura

El conveni ha estat signat pel regidor d’Habitatge, Francesc Teixidó, i el gerent de l’empresa municipal Prohabitatge Mataró, César Fernàndez, amb representants de les empreses instal·ladores d’ascensors Cruxent i Schindler.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris