dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda destina 32.000 euros per a l’adquisició i reciclatge dels llibres escolars

llibres_escola.jpgL’Ajuntament de Pineda de Mar, a través de la regidoria d’Educació, ha impulsat l’atorgament de beques i subvencions per a promoure el reciclatge de llibres escolars al municipi. Entre totes dues activitats, el consistori hi destinarà 32.620 euros.

L’Ajuntament de Pineda de Mar, a través de la regidoria d’Educació, ha impulsat l’atorgament de beques i subvencions per a promoure el reciclatge de llibres escolars al municipi. Entre totes dues activitats, el consistori hi destinarà 32.620 euros.

Beques

La regidoria d’Educació aportarà un total de 15.120 euros en concepte de beques per a totes aquelles famílies que ho han sol·licitat, i que estan dins els paràmetres fixats per l’administració per a poder percebre aquests tipus d’ajuts.

Subvencions a les escoles

Paral·lelament, l’Ajuntament també vol fomentar l’ús racional dels recursos, educar per a la conservació i reutilització del material i garantir a les famílies un estalvi econòmic en els llibres de text. En aquest sentit, s’ha promogut una subvenció a les escoles d’educació infantil i primària per a reciclatge de llibres de tercer a sisè de primària. Un total de cinc centres escolars hi han participat i es repartiran 17.500 euros.

Cost a les famílies

Segons l’Ajuntament de Pineda, amb aquesta actuació “s’ha tornat a apostar per reduir el cost que suposa a les famílies la compra dels llibres escolars cada inici de curs”.

Col·laboració a tres bandes

De totes maneres, el consistori puntualitza que perquè aquest programa de reciclatge de llibres sigui efectiu cal la col·laboració de les famílies, el professorat i els mateix alumnat dels centres educatius del municipi.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris