dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda haurà de reparar els col·lectors pluvials del passeig Costa Brava

costa_brava_de_pineda_de_mar_280x87.jpgLa canalització d’un tram del passeig Costa Brava de Pineda de Mar està malmès i s’haurà de reparar. Segons informa el consistori pinedenc, les obres que es van portar a terme l’any 2005 "no han tingut els resultats esperats".

La canalització d’un tram del passeig Costa Brava de Pineda de Mar està malmès i s’haurà de reparar. Segons informa el consistori pinedenc, les obres que es van portar a terme l’any 2005 "no han tingut els resultats esperats".

Aprovació unànime

La junta de govern local celebrada el passat 2 de setembre va aprovar per unanimitat el projecte bàsic i d’execució per a les obres de reparació dels col·lectors pluvials al passeig Costa Brava.

Assegurar l’estructura

Segons els responsables municipals, aquesta intervenció ha de servir per assegurar l’estructura de la canalització després que els tècnics hagin detectat que la base del col·lector ha cedit en una part i podria deixar de filtrar l’aigua en un tram de carrer d’uns 20 metres.

Nou projecte

El projecte compta amb un cost global de 50.500 euros i el consistori preveu que les obres comencin durant el 2009.

Aigües pluvials

El passeig Costa Brava recull les aigües pluvials del polígon industrial Mas Roger i en cas d’aiguat acostuma a desbordar-se. L’any 2005 es van iniciar els treballs de canalització entre la carretera N-II i el passeig Marítim.

Tram pendent

Malgrat tot, encara queda pendent el tram més complex, en què es necessita passar el col·lector per sota de la via del tren i fer-lo arribar a mar. Segons el consistori, aquesta actuació requereix un plantejament "acurat" i l’ajuntament la vol portar a terme abans del 2011.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris