diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tordera col·loca una antiga màquina de Fibracolor a la rotonda de la plaça Pau Casals

maquina_fibracolor_280x87.jpgUna part de La història de Tordera ha estat vinculada durant més de mig segle a l’empresa tèxtil Fibracolor. Per aquest motiu, com a símbol de la història local, l’Ajuntament de Tordera ha col·locat aquesta setmana una antiga màquina de la fàbrica a la rotonda de la plaça Pau Casals.

maquina_fibracolor_a_tordera_800x600.jpgUna part de La història de Tordera ha estat vinculada durant més de mig segle a l’empresa tèxtil Fibracolor. Per aquest motiu, com a símbol de la història local, l’Ajuntament de Tordera ha col·locat aquesta setmana una antiga màquina de la fàbrica a la rotonda de la plaça Pau Casals.

Màquina de tintar

A partir d’ara, una antiga màquina de tintar roba – tipus Jet – presidirà la rotonda de la plaça Pau Casals, a l’Avinguda Fibracolor, en record a la fàbrica que va tancar les seves portes el passat mes de juliol i que ja forma part de la història del municipi.

56 anys d’història

L’empresa i el consistori torderenc van acordar col·locar la màquina en aquest indret en record a la importància que aquesta empresa ha tingut per al desenvolupament social i econòmic de Tordera i, també, com a homenatge per a totes les famílies que han treballat a la fàbrica durant els seus 56 anys de funcionament.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Aj.Tordera

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris