dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Veïns d’Ocata protesten pels concerts a la platja

concert.jpgUna trentena de veïns i veïnes d’Ocata i del carrer Fontanils van presentar-se en el Ple de l’ajuntament del Masnou del passat 17 de Juliol per protestar per les conseqüències dels concerts celebrats a la platja i a Ca n’humet.

Una trentena de veïns i veïnes d’Ocata i del carrer Fontanils van presentar-se en el Ple de l’ajuntament del Masnou del passat 17 de Juliol per protestar per les conseqüències dels concerts celebrats a la platja i a Ca n’humet.

Festival Anacrusa Fest

Concretament, el grup de veïns es va mostrar molest pels problemes de convivència que es van viure el cap de setmana del 12 i 13 de juliol amb motiu del festival Anacrusa Fest.

Contra els botellons

Segons el portaveu, Xavier Forcada, la protesta va contra "els botellons municipals", "els exagerats decibel·ls" i "el consum de drogues" que tenen lloc a la platja. També va denunciar actes incívics, com "les defecacions i orins al carrer" de la gent que assisteix a aquest tipus d’activitats.

Comissió de seguiment

Els veïns i les veïnes van demanar formar part d’una comissió que pugui decidir sobre l’organització d’aquest tipus d’actes. A més, també van reclamar a l’alcalde, Eduard Gisbert, que adquireixi un ferm compromís perquè no es tornin a repetir activitats com aquestes a la zona.

Investigació en profunditat

Per la seva banda, l’alcalde, abans de donar la paraula als veïns i veïnes, els va demanar disculpes per les molèsties que havien patit. També va explicar que havia encarregat "una investigació en profunditat" per analitzar els errors de gestió i la capacitat de resposta de la Policia Local i del mateix Ajuntament, destacant la necessitat de conciliar l’oci de la gent jove a la platja amb el descans i la tranquil·litat del veïnat.


per Redacció | Ramon Texidó | Foto SXC.hu

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris