dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

18 municipis signen el conveni de col·laboració amb la Denominació d’Origen Alella

vi_280x87.jpgDivuit ajuntaments que formen part de la Denominació d’Origen Alella, els cellers i el Consell regulador de la D.O Alella han signat un conveni de col·laboració per a la promoció dels seus vins.

Divuit ajuntaments que formen part de la Denominació d’Origen Alella, els cellers i el Consell regulador de la D.O Alella han signat un conveni de col·laboració per a la promoció dels seus vins.

Conveni

El conveni va sorgir després d’una reunió mantinguda pels 18 municipis que conformen la denominació d’origen, a la que va assistir el Director General de Turisme de la Generalitat, Joan Carles Vilalta, per posar en comú diferents iniciatives vinculades al vi i a la vinya.

Acords

De la trobada va sorgir aquest conveni de col·laboració entre els 18 ajuntaments implicats, els cellers i el Consell regulador de la denominació d’origen d’Alella. L’acord implica polítiques de promoció com que els consistoris signants només oferiran vins i caves de D.O. Alella en tots els seus actes institucionals, que els cellers prenen el compromís de vendre totes les varietats dels seus vins a aquests ajuntaments i que els preus dels productes s’establiran per períodes fixes d’un any.

18 municipis

Els municipis del Maresme que conformen la Denominació d’Origen Alella són: Alella, Argentona, Cabrils, El Masnou, Montgat, Òrrius, Premià de Dalt, Premià de Mar, Teià, Tiana i Vilassar de Dalt. Els 7 municipis restants pertanyen al Vallès Oriental. La Denominació d’Origen Alella (D.O.Alella) identifica el vi d’aquesta zona i està reconeguda des de 1953, any en què va ser creat el Consell Regulador d’aquesta denominació d’origen.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris