divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Alella obre el termini de presentació de sol·licituds per accedir a 55 habitatges socials

alella_280x87.jpgL’Ajuntament d’Alella i la Generalitat de Catalunya han iniciat el procés per a l’adjudicació dels habitatges de protecció oficial en règim de lloguer a Cal Doctor d’Alella.

L’Ajuntament d’Alella i la Generalitat de Catalunya han iniciat el procés per a l’adjudicació dels habitatges de protecció oficial en règim de lloguer a Cal Doctor d’Alella.

Sol·licituds

Les sol·licituds es poden presentar des d’aquest dilluns, 2 de març, fins el proper 3 d’abril. El consistori ha destacat que no es tindrà en compte l’ordre de presentació de les peticions.

Requisits

Hi poden concórrer les persones de qualsevol edat que no posseeixin cap immoble, i que tinguin com a mínim 3 anys d’empadronament a Alella, sigui de forma continuada o al llarg dels darrers 10 anys. Els sol·licitants han d’acreditar en el còmput de 2007 ingressos superiors a 8.000 euros anuals i inferiors a 3,5 vegades l’Indicador de Preus de Renda d’Efectes Múltiples (IPREM). Finalitzats els terminis corresponents, es publicarà la llista definitiva que determinarà els adjudicataris i l’habitatge concret que els correspondrà.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris