dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Alella sol·licita a l’Estat l’anul·lació del consell de guerra contra Ferrer i Guàrdia

ferrer_i_guardia_280x87_02.jpgEl Ple de l’Ajuntament d’Alella celebrat dijous passat, 29 d’octubre, va aprovar una moció que sol·licita al govern de l’Estat la revisió del judici i l’anul·lació del consell de guerra contra el pedagog alellenc Francesc Ferrer i Guàrdia.

ferrer_i_guardia_.jpgEl Ple de l’Ajuntament d’Alella celebrat dijous passat, 29 d’octubre, va aprovar una moció que sol·licita al govern de l’Estat la revisió del judici i l’anul·lació del consell de guerra contra el pedagog alellenc Francesc Ferrer i Guàrdia.

Aprovació

La moció, presentada pel grup municipal d’ERC-La Garnatxa, va ser aprovada amb els vots a favor de PSC, COR, Gd’A i ERC-La Garnatxa, l’abstenció de CiU i el vot en contra del PP.

Moció

A la moció s’acorda i instar el govern de l’Estat perquè faci una declaració oficial de reparació i reconeixement personal de Francesc Ferrer i Guàrdia amb l’objectiu de restituir-ne la plena dignitat, que es revisi la causa que el va condemnar a mort i que es declari la nul·litat d’aquell procés sumaríssim. Aquest acord es comunicarà al president del Govern espanyol, als titulars dels ministeris de Justícia i de Defensa, als grups parlamentaris presents al Congrés de Diputats i el Parlament de Catalunya; i a la Fundació Ferrer i Guàrdia.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris