dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Bona acollida als artesans de “Posa el Maresme al plat”, a la fira de Tordera

participa_digues_la_teva_280x87.jpgEls artesans alimentaris que van participar el passat cap de setmana a la Fira del Ram de Tordera sota la denominació genèrica de "Posa el Maresme al plat" han fet una valoració molt satisfactòria de la seva participació.

Els artesans alimentaris que van participar el passat cap de setmana a la Fira del Ram de Tordera sota la denominació genèrica de "Posa el Maresme al plat" han fet una valoració molt satisfactòria de la seva participació.

Bona acollida

Els artesans participants i la Cooperativa Agrària de la Baixa Tordera que han donat a conèixer els seus productes en el marc d’aquesta fira han valorat molt positivament l’acollida que han tingut per part dels 27.000 visitants que va registrar la Fira de Tordera.

Els artesans

Els quatre mestres artesans que han donat a conèixer els seus productes a la fira torderenca són Neules Casa Graupera (Mataró), Formatges Can Pujol (Vilassar de Dalt), Embotits Can Martri (Sant Cebrià de Vallalta) i Món Dolç (Sant Cebrià de Vallalta), i tots ells formen part del projecte Productes de la Terra-Artesania Alimentària.

Comercialització

El projecte Productes de la Terra-Artesania Alimentària està impulsat i dinamitzat pel Consell Comarcal del Maresme, amb el suport de la Diputació de Barcelona, i té com a objectiu principal ajudar els productors artesanals a comercialitzar els seus productes.

Cens i catàleg

Per aconseguir-ho, l’any passat es va elaborar un cens de productors i mestres artesans, amb el suport de les regidories de Promoció Econòmica municipals, i el mes de febrer es va editar el Catàleg de productes de la terra i artesania alimentària del Maresme.

Tercera edició

La tercera acció del projecte és facilitar la presència d’aquests artesans a les fires locals i comarcals que permetin la comercialització de productes. "Posa el Maresme al plat!" és l’eslògan sota el qual es donen a conèixer els productes de gran qualitat que s’elaboren a la nostra comarca.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris