dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Carme Ruscalleda presentarà el catàleg de productes del Maresme

presentacio_cataleg_280x87.jpgEl Centre Cultural Calisay d’Arenys de Mar acollirà el proper dilluns 9 de febrer, a les 11 h., la presentació del Catàleg de productes de la terra i artesania alimentària del Maresme, amb l’assistència de la cuinera Carme Ruscalleda.

carme_ruscalleda.jpgEl Centre Cultural Calisay d’Arenys de Mar acollirà el proper dilluns 9 de febrer, a les 11 h., la presentació del Catàleg de productes de la terra i artesania alimentària del Maresme, amb l’assistència de la cuinera Carme Ruscalleda.

Catàleg

El catàleg, editat pel Consell Comarcal del Maresme amb el suport de la Diputació de Barcelona, recull en 150 pàgines un total de 53 productes típics de la comarca que tenen un procés de producció o d’elaboració de qualitat.

Objectiu

L’objectiu de l’edició del catàleg és, per una banda, donar a conèixer aquesta producció artesanal pròpia i, per l’altra, ajudar els productors en la seva comercialització.

Xerrada

Durant la presentació, la cuinera maresmenca Carme Ruscalleda, propietària del Restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar, oferirà una xerrada sobre "La rellevància que tenen els productes de la terra i els elaborats artesanalment en la gastronomia del Maresme".

per Redacció | Ramon Texidó / Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris