dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Cinc detinguts per la venda il·legal de productes en el mercat ambulant de Mataró

mossos_280x87.jpgEls Mossos d’Esquadra han detingut, a Mataró, quatre homes com a presumptes autors d’un delicte contra la propietat industrial. També, els agents han arrestat una cinquena persona que venia peces de roba presumptament sostretes.

Els Mossos d’Esquadra han detingut, a Mataró, quatre homes com a presumptes autors d’un delicte contra la propietat industrial. També, els agents han arrestat una cinquena persona que venia peces de roba presumptament sostretes.

Peces de roba

Els mossos van localitzar en una parada del mercat ambulant del Pla d’en Boet de Mataró, 237 peces de roba d’importants marques amb l’etiqueta original. El venedor, Salvador R.Q., de 28 anys, va ser detingut en no poder acreditar la procedència del material. El valor aproximat dels articles ascendiria a uns 10.800 euros. Segons responsables d’aquestes marques comercials, cap parada ambulant està autoritzada a vendre roba propietat de la seva companyia.

Articles falsificats

D’altra banda, els agents també van detenir, dissabte 4 de juliol, a Mataró, Djibril N., de 26 anys, veí de Sabadell, Mamadou N., de 24 anys, veí de Terrassa, Pape M., de 35 anys, amb domicili desconegut, i Bara F., de 26 anys, amb domicili desconegut, com a presumptes autors d’un delicte contra la propietat industrial. Els agents els van comissar 41 bosses de mà, 7 moneders i peces de roba, presumiblement falsificats, amb la firma de reconegudes marques comercials. Segons informen els Mossos, els quatre arrestats van quedar en llibertat i s’hauran de presentar davant l’autoritat judicial quan siguin requerits. Aquestes detencions es van produir arran d’una investigació policial que es va iniciar setmanes enrere per la suposada venda d’articles falsificats en diferents mercats setmanals ambulants de la capital del Maresme.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris