divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Condecoren un ciutadà per haver col·laborat en la detenció dels autors d’un furt a Mataró

mossos_280x87_05.jpgDurant la celebració del Dia de les Esquadres que se celebra avui dilluns a l’auditori de Barcelona es lliuraran un total de 101 medalles. Una de les condecoracions serà per un ciutadà que va col·laborar desinteressadament en la detenció dels tres autors d’un delicte de furt a Mataró.

Durant la celebració del Dia de les Esquadres que se celebra avui dilluns a l’auditori de Barcelona es lliuraran un total de 101 medalles. Una de les condecoracions serà per un ciutadà que va col·laborar desinteressadament en la detenció dels tres autors d’un delicte de furt a Mataró.

6 ciutadans

En total, sis ciutadans rebran la medalla de bronze amb distintiu blau amb motiu de diverses actuacions meritòries. Durant l’acte, que serà presidit pel conseller d’interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, també es lliuraran condecoracions a diferents membres de la Judicatura i Fiscalia, altres cossos policials, organismes i institucions diverses, personal administratiu i tècnic de la Direcció General de la Policia, i membres de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra (PG-ME).

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris