divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Detenen dues persones a Montgat durant una operació policial contra el treball il·legal

policia_local_280x87_02.jpgUna operació policial contra el treball il·legal en un local industrial de Montgat va acabar el passat 19 de febrer amb la detenció de dues persones.

Una operació policial contra el treball il·legal en un local industrial de Montgat va acabar el passat 19 de febrer amb la detenció de dues persones.

Operatiu conjunt

Efectius de la Policia Local de Montgat i del Cos Nacional de Policia van realitzar aquest operatiu conjunt en aquest local situat al carrer Arno Jaguer del municipi, on des de feia alguns mesos es sospitava de l’existència de treballadors il·legals.

Identificacions

Els agents, acompanyats també per un inspector de Treball i un intèrpret, van identificar 18 persones, de nacionalitat xinesa, que treballaven il·legalment a l’interior del local. Els agents van detenir la persona propietària de la industria per un presumpte delicte contra els drets del treballadors, i una segona persona indocumentada, amb estada il·legal a l’Estat espanyol. Fonts de la Policia Local de Montgat no descarten la possibilitat de realitzar nous operatius similars al municipi.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris