dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Carnaval de l’Alt Maresme celebra la seva 10ª edició

carnaval_280x87_02.jpgLa 10ª edició del Carnaval de l’Alt Maresme celebra aquest dissabte 28 de febrer, a partir de les 8 del vespre, el comiat del carnestoltes. Enguany, hi participaran 22 comparses, 11 grups i més de 1.600 persones.

La 10ª edició del Carnaval de l’Alt Maresme celebra aquest dissabte 28 de febrer, a partir de les 8 del vespre, el comiat del carnestoltes. Enguany, hi participaran 22 comparses, 11 grups i més de 1.600 persones.

Recorregut

La concentració de carrosses es farà davant l’avinguda del Mediterrani de Poblenou de Pineda de Mar i el recorregut s’iniciarà a l’avinguda Hispanitat de Pineda, seguint pel Rierany dels Frares i el carrer Bruguera de Calella. El fi de festa se celebrarà, a partir de les 11 de la nit, a la Fàbrica Llobet i Guri de Calella amb l’orquestra Selvatana.

Premis

Aquest carnaval, promogut conjuntament pels Ajuntaments de Calella i Pineda de Mar, lliurarà a la comparsa guanyadora 6.000 euros de premi. La resta de comparses, que han de comptar amb un mínim de 25 persones, rebran premis des dels 1.500 euros de la segona classificada fins als 250 euros per la comparsa que assoleixi la 15ª posició. També es lliuran 4 premis per al grups, amb 250 euros per al primer classificat. El jurat valorarà les comparses per la seva originalitat, carrossa, vestuari i coreografia durant la rua.

D’arreu de Catalunya

El Carnaval de l’Alt Maresme se celebra una setmana més tard, i això facilita la participació de més comparses d’arreu de Catalunya.

Palafolls

Per la seva banda, Palafolls també celebra aquest dissabte la seva festa de carnestoltes amb 18 comparses inscrites. La rua de carnestoltes sortirà a les 6 de la tarda de l’avinguda Costa Brava i farà camí fins arribar al Teatre, on se celebrarà el tradicional ball de carnestoltes. Diumenge 1 de març, a partir de les 12 h. del migdia, continuarà la festa al barri Sant Lluís.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris