diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Fòrum Innova 360º de Mataró promourà noves iniciatives empresarials en tres àmbits estratègics

carpa_virtual_280x87.jpgL’Espai Firal del Parc Central de Mataró acollirà del 19 al 22 de novembre la segona edició del Fòrum Innova 360º. Enguany, el fòrum se centrarà en tres sectors: TIC i Media (TIME), la nanotecnologia i la salut i dependències.

carpa_virtual_800x600.jpgL’Espai Firal del Parc Central de Mataró acollirà del 19 al 22 de novembre la segona edició del Fòrum Innova 360º. Enguany, el fòrum se centrarà en tres sectors: TIC i Media (TIME), la nanotecnologia i la salut i dependències.

Sectors

Es tracta de tres sectors que tindran un especial protagonisme en el nou edifici del Parc Científic i de la Innovació TecnoCampus Mataró-Maresme, que entrarà en funcionament el tercer trimestre del 2010.

Professionals

En aquesta segona edició, el fòrum s’allarga un dia més – fins diumenge – i la programació tindrà especial cura a segmentar els públics. Els dos primers dies, dijous i divendres, el fòrum se centrarà en el públic professional, amb xerrades i activitats centrades en els esmentats sectors. A més, a banda d’aquestes activitats es faran tot un seguit de sessions anomenades ‘transversals’ en les quals els empresaris i emprenedors poden descobrir nous mercats per internacionalitzar-se, sistemes per protegir la seva marca o oportunitats de futur per a la indústria del segle XXI.

Públic

Però el proper dissabte a la tarda i diumenge al matí, el fòrum s’obrirà a la ciutat amb activitats pensades per a tots els públics. Destaquen entre altres iniciatives els tallers per acostar a la ciutadania nous instruments digitals (Mogulus, Skype, Podcasting, Ubuntu), o la jornada "Seguretat de menors a Internet", en què destacats especialistes debatran com es pot fer que els menors usin les noves eines digitals sense córrer riscos per a la seva intimitat, per exemple quan accedeixen a xarxes socials. També hi haurà activitats infantils amb un component innovador i una demostració d’innovació en un àmbit tradicional com és la perruqueria, a càrrec dels gremis de la ciutat i la comarca.

3D

També, el TecnoCampus tindrà un estand on, juntament amb l’empresa municipal d’urbanisme PUMSA, exposarà a través d’un innovador món virtual en 3D la transformació econòmica que viurà la façana marítima de Mataró amb el desenvolupament del Parc TecnoCampus Mataró-Maresme i la zona de negocis del Rengle.

Organització i programa

El Fòrum Innova 360º és una iniciativa del consistori mataroní, que promou l’esdeveniment a través de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM), i de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme. El programa del Fòrum compta a més amb la complicitat d’una trentena d’institucions, que han participat en l’elaboració de la programació, i que en alguns casos també han donat suport econòmic a l’esdeveniment.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris