dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Ral·li de vehicles amb motor d’emissió zero faran la seva darrera parada catalana a Mataró

rally_solar_280x87.jpgEl Ral·li Solar Phebus 2009 arribarà el proper 31 de maig a Mataró en la darrera etapa de la cursa a Catalunya abans de continuar el recorregut previst pel sud de França.

El Ral·li Solar Phebus 2009 arribarà el proper 31 de maig a Mataró en la darrera etapa de la cursa a Catalunya abans de continuar el recorregut previst pel sud de França.

Ral·li

El Ral·li arribarà al Parc Central de Mataró a les 12 del migdia. Els vehicles participants quedaran exposats en aquest indret, al costat de l’escultura de Josep Puig i Cadafalch, fins les 5 de la tarda. Segons els organitzadors "l’objectiu és acostar als ciutadans un projecte sostenible format per vehicles carregats per energies renovables".

Conveni

El Ral·li Solar és patrocinat enguany amb una aportació de 3.500 per l’empresa Mataró Energia Sostenible S.A., societat que té l’objectiu de desenvolupar projectes energètics que ajudin a fer més sostenible el model de ciutat de Mataró.

Emissió Zero

En el decurs de l’"European Solar Rallye Phebus" hi participen només Vehicles d’Emissió Zero o Vehicles d’Emissió Local Zero. Per aquest motiu, els vehicles participants no poden fer cap emissió de gasos considerats per la Comunitat Europea, com ara contaminants ni de gasos que intervinguin en l’Efecte Hivernacle.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris