dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El vilassarenc Damià del Clot guanya el premi Fiter i Rossell de novel·la

llibre_280x87_.jpgLa 32a Nit Literària celebrada divendres passat, 29 d’octubre, a l’hotel Sport Village de Soldeu (Andorra), ha guardonat l’escriptor català Damià del Clot i Trias amb el premi Fiter i Rossel de novel·la. El premi esta dotat amb 20.000 euros

damia_del_clot_.jpgLa 32a Nit Literària celebrada divendres passat, 29 d’octubre, a l’hotel Sport Village de Soldeu (Andorra), ha guardonat l’escriptor català Damià del Clot i Trias amb el premi Fiter i Rossel de novel·la. El premi esta dotat amb 20.000 euros.

Nit Literària

Damià del Clot ha estat el principal guanyador de la Nit Literària organitzada pel Cercle de les Arts i de les Lletres d’Andorra, amb la seva obra "Absolut taronja: cròniques de la ciutat desacomplexada".

Obra

La novel·la de Damià del Clot està ambientada en la ciutat de Barcelona, i narra les peripècies de quatre joves que arriben a la ciutat comtal per estudiar. Comparteixen pis i, a partir d’aquí, sorgeixen històries d’amor, amistat i també d’enganys. Però tots els joves tenen una cosa en comú: la seva beguda preferida és el vodka Absolut amb suc de taronja.

del Clot

Damià del Clot i Trias va néixer a Vilassar de Mar el 1973. És advocat de professió i militant d’Esquerra Republicana de Catalunya. Actualment és regidor d’aquest partit al seu municipi. El vilassarenc també ha guanyat enguany el premi narrativa de l’Ametlla de Mar i el d’assaig Francesc Ferrer i Gironès.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris