diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Extreuen l’estructura metàl·lica del fons marí de la platja de Llavaneres

estructura_metal.lica_280x87.jpgUn equip de submarinistes van extreure ahir dijous l’estructura metàl·lica que des del passat 19 de juny estava sedimentada a la platja de Llavaneres.

estructura_metal.lica_900x600.jpgUn equip de submarinistes van extreure ahir dijous l’estructura metàl·lica que des del passat 19 de juny estava sedimentada a la platja de Llavaneres.

Experts

La extracció va ser a càrrec d’experts submarinistes de l’empresa Etramar de Sant Andreu de Llavaneres conjuntament amb operaris de Jocar. L’operatiu, que va permetre retirar les restes de la piscifactoria, va comptar també mb la col·laboració de la Policia Local de Llavaneres.

Segmentació

Segons fonts municipals, tot i la dimensió de l’estructura, els operaris van optar per extreure d’una peça el material sedimentat dins el mar i va ser un cop a fora que es va procedir a segmentar-lo per endur-se’l de la platja. A més, es van extreure restes de ferro que es trobaven dispersos i va quedar tota la zona de platja neta. L’operació va començar a les 6 de la tarda i abans de les 9 del vespre ja s’havia enllestit la feina. D’altra banda, l’empresa propietària de la plataforma se n’ha fet càrrec del cost d’aquesta actuació.

per Redacció | Foto: Etramar

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris