dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Instal·laran nous tancaments en diversos trams de la via ferroviària del Maresme

tanca_renfe_280x87.jpgAdif instal·larà més de 5 quilòmetres de nous tancaments de via en l’àrea de Rodalies de Barcelona. Al Maresme, aquesta actuació arribarà a 7 poblacions de la comarca.

tanca_renfe.jpgAdif instal·larà més de 5 quilòmetres de nous tancaments de via en l’àrea de Rodalies de Barcelona. Al Maresme, aquesta actuació arribarà a 7 poblacions de la comarca.

Línia del Maresme

Concretament, els nous tancaments a la línia Barcelona-Mataró-Maçanet s’instal·laran a Sant Andreu de Llavaneres, Arenys de Mar – també a Blanes (La Selva) -, Caldes d’Estrac i als trajectes entre Santa Susanna-Malgrat de Mar i Canet de Mar-Sant Pol de Mar.

Seguretat

Segons Adif, "la implantació dels nous tancaments es durà a terme en aquelles zones en què s’observa pas per punts no autoritzats, per la qual cosa s’han efectuat un estudi d’avaluació de riscos existents a cada zona i una anàlisi de l’evolució". Així, "el nou vallat impedirà el trànsit indegut de persones i animals per la via i augmentarà la seguretat", asseguren des de la companyia.

Rodalies Barcelona

En total, a l’àrea de Rodalies de Barcelona es col·locaran 5.370 metres de nou tancat, dels quals 4.770 m corresponen a zones urbanes per les quals discorre la infraestructura ferroviària.

Pressupost global

Els treballs s’inscriuen en l’execució d’un contracte d’obres adjudicat pel Consell d’Administració d’Adif per un import global de 19,2 milions d’euros per a la implantació de nous tancaments a 336 km de diversos trams de la Xarxa Ferroviària considerats d’Interès General.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris