divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Instal·len al Parc Central de Mataró una àrea de jocs interactius innovadora i pionera

rocodrom_280x87_02.jpgL’Ajuntament de Mataró ha instal·lat al Parc Central una àrea de jocs interactius per a nens i nenes de 6 a 15 anys i, també, un rocòdrom. Es tracta d’una iniciativa pionera a Catalunya i a la resta de l’Estat.

L’Ajuntament de Mataró ha instal·lat al Parc Central una àrea de jocs interactius per a nens i nenes de 6 a 15 anys i, també, un rocòdrom. Es tracta d’una iniciativa pionera a Catalunya i a la resta de l’Estat.

Elements interactius

L’Àrea de jocs, que ocupa una superfície total de 216 m2, disposa de tres elements interactius de joc que permeten treballar diverses habilitats mitjançant un sistema de botons que cal prémer per aconseguir els diferents objectius, tot sota el control d’un servidor. La instal·lació es complementa també amb un rocòdrom.

Ús lúdic

Aquest sistema de jocs interactius – anomenats jocs ICON -, instal·lat per l’empresa Kompan amb un pressupost d’uns 97.270 euros, arriba per primera vegada a una ciutat catalana i de l’Estat. Segons el consistori, "la nova zona infantil pretén potencia l’ús lúdic d’aquest àmbit del Parc Central".

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris