dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Instal·len el primer Smartpoint del Maresme a Vilassar de Mar

smartpoint_280x87.jpgVilassar de Mar compta amb un nou punt d’informació innovador al servei del ciutadà, l’Smartpoint, un mitjà d’informació intel·ligent i interactiu.

smartpoint_800x600.jpgVilassar de Mar compta amb un nou punt d’informació innovador al servei del ciutadà, l’Smartpoint, un mitjà d’informació intel·ligent i interactiu.

Ubicació

Aquest nou canal està ubicat a la confluència del carrer Narcís Monturiol amb l’avinguda Montevideo, una de les zones amb més afluència de pas del municipi.

Smartpoint

L’Smartpoint és un punt d’informació "intel·ligent i interactiu" que mitjançant una pantalla LCD on s’hi projecten, entre d’altres informacions, notícies, vídeos i agendes culturals. Les informacions s’actualitzen constantment gràcies a la xarxa Wi-Fi/WiMAX municipal.

Estructura i protecció

Segons informa el consistori vilassarenc, la nova instal·lació està formada per una estructura d’acer galvanitzat a l’interior i d’acer inoxidable a la part exterior, una pantalla plana LCD de 46" i una botonera interactiva. La pantalla està protegida amb un vidre laminat de tres capes antivandalisme.

Informacions

També, l’Smartpoint disposa d’una botonera a través de la qual l’usuari pot accedir a les diferents informacions: el temps, l’agenda cultural, les notícies, les farmàcies, telèfons d’interès, a més d’oferir diferents imatges de Vilassar de Mar. Inicialment, el nou punt d’informació funciona de dilluns a diumenge, de set del matí a dues de la tarda i de dos quarts de cinc de la tarda a una de la matinada.

El primer

La nova infraestructura, la primera al Maresme, ha estat impulsada des de la Regidoria de Comunicació, Noves Tecnologies i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, i ha estat subvencionada per la Diputació de Barcelona.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris