diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Instal·len un arbre de 10 tones i 7 metres d’alçada a una rotonda de la N-II de Mataró

arbre_mataro_280x87_04.jpgL’Ajuntament de Mataró ha instal·lat aquesta setmana un arbre que pesa 10 tones i medeix 7 metres d’alçada, al giratori de les Hortes del Camí Ral de la N-II.

L’Ajuntament de Mataró ha instal·lat aquesta setmana un arbre que pesa 10 tones i medeix 7 metres d’alçada, al giratori de les Hortes del Camí Ral de la N-II.

L’arbre

Aquest arbre, una Chorisia Speciosa, serà l’element més destacat d’aquesta rotonda situada al sector del Rengle de Mataró. Es tracta d’un arbre singular que prové d’Argentina, té 70 anys i ha estat plantat amb l’ajut d’una grua de grans dimensions.

Palmeres

L’arbre quedarà situat lleugerament decantat cap a la banda de mar del giratori. A més, el consistori hi plantarà a la zona un conjunt de palmeres, també provinents de l’Argentina, anomenades Buties Capitata.

Enjardinament

Els treballs d’enjardinament, que van començar la setmana passada, les realitza l’empresa especialitzada Sala Dalmau, per encàrrec de la Secció de Jardineria de l’Ajuntament, amb un pressupost de 49.500 euros finançats pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL). Aquesta actuació té un termini d’execució d’un mes i mig.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris