diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La CUP de Mataró treu importància a la darrera sentència sobre Can Fàbregas

can_fabregas_280x87_07.jpgSegons els membres de la CUP de Mataró l’assumpte de la sentència que desestima el recurs que van presentar contra una compravenda entre PUMSA i l’Ajuntament "és col·lateral i no té cap importància" amb la qüestió urbanística de Can Fàbregas.

Segons els membres de la CUP de Mataró l’assumpte de la sentència que desestima el recurs que van presentar contra una compravenda entre PUMSA i l’Ajuntament "és col·lateral i no té cap importància" amb la qüestió urbanística de Can Fàbregas.

Resolucions pendents

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) recorda en un comunicat que continuen pendents de resolució dels tribunals set contenciosos-administratius "que sí que entren en el fons de la qüestió", asseguren. A més, recorden que la sentència no és ferma, "ja que la CUP pot presentar recurs d’apel·lació a un tribunal superior", afegeixen.

Informes

Els membres de la CUP informen que continua havent-hi dos informes desfavorables del Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya que, segons manifesten, "coincideixen amb la CUP que la venda s’hauria d’haver fet per pública subhasta". En acabar, es pregunten "per què l’Ajuntament ha optat per la venda directa enlloc de fer d’una permuta a cost zero?", conclouen.

Notícies relacionades:

Desestimen el recurs presentat per la CUP contra la venda de Can Fàbregas a PUMSA 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris