diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Plataforma Prou! instal·larà una mesa de recollida de signatures a Mataró

prou.cat_280x87.jpgEl proper dissabte 7 de març, a partir de les 5 de la tarda, la Plataforma Prou per l’abolició de les curses de braus a Catalunya instal·larà una mesa de recollida de signatures a la Plaça de Santa Anna de Mataró.

El proper dissabte 7 de març, a partir de les 5 de la tarda, la Plataforma Prou per l’abolició de les curses de braus a Catalunya instal·larà una mesa de recollida de signatures a la Plaça de Santa Anna de Mataró.

Signatures

Aquesta campanya promou una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que sol·licitarà al Parlament Català un llei de protecció dels animals la qual no permeti la celebració de corrides de toros a Catalunya. Des del passat desembre, Prou.cat ja ha recollit 90.000 signatures que han estat presentades a l’Institut d’Estadística de Catalunya, entitat encarregada de la seva revisió i validació.

Suports

La campanya compta amb el suport de més de 100 entitats catalanes i de diverses celebritats catalanes i internacionals. D’altra banda, segons informa la plataforma, El Maresme és una de les comarques on la Iniciativa ha rebut més suport.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris