dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’artista santpolenc Perejaume il·lustra el llibre “Versions de Poesia”, de Carles Riba

perejaume_280x87.jpgEl president de la Generalitat, José Montilla, rebrà el proper dilluns, 6 d’abril, de mans de l’artista Perejaume, l’obra original que il·lustra el llibre "Versions de Poesia", de Carles Riba.

El president de la Generalitat, José Montilla, rebrà el proper dilluns, 6 d’abril, de mans de l’artista Perejaume, l’obra original que il·lustra el llibre "Versions de Poesia", de Carles Riba.

Diada de Sant Jordi

Es tracta de l’obra que el Cap del Govern català regalarà amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi d’enguany. Aquest acte tindrà lloc a les sis de la tarda, al Palau de la Generalitat. Enguany, el president Montilla obsequiarà els convidats a la recepció de Pedralbes amb el llibre Versions de Poesia, de Carles Riba. Aquesta edició especial recull fragments de traduccions que Riba va fer de poetes clàssics i moderns. A més, la publicació compta amb un pròleg de Joaquim Molas i les il·lustracions són de Perejaume.

Carles Riba

L’obra de l’artista de Sant Pol servirà també per il·lustrar les invitacions del president de la Generalitat per assistir a l’esmorzar tradicional de Sant Jordi que se celebra al Palau de Pedralbes; i serà la imatge de la lectura popular de textos que se celebra a la Plaça de Sant Jaume aquell mateix dia, i que enguany està dedicada a l’escriptor i poeta Carles Riba.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris