diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’empresa Bonpreu instal·larà un supermercat a l’interior del Mercat Municipal de la plaça de Cuba

mercat_de_mataro_280x87_02.jpgL’Ajuntament de Mataró presentarà a aprovació del Ple del proper dijous 5 de març l’adjudicació a l’empresa Bon Preu,S.A.U. del supermercat previst a l’interior del Mercat Municipal de la plaça de Cuba.

L’Ajuntament de Mataró presentarà a aprovació del Ple del proper dijous 5 de març l’adjudicació a l’empresa Bon Preu,S.A.U. del supermercat previst a l’interior del Mercat Municipal de la plaça de Cuba.

Adjudicació

Aquesta adjudicació, que s’emmarca dins la reforma estructural i comercial d’aquest equipament municipal, és conseqüència del procediment negociat iniciat el passat mes de gener per adjudicar la contractació entre diversos operadors comercials que inicialment s’hi van mostrar interessats.

Supermercat

El supermercat ocuparà 629 m2 i disposarà d’un magatzem de 88,45 m2. Per la seva banda, l’empresa ha presentat una oferta econòmica de 799.000 euros, que augmenta en 6.500 euros el preu de sortida per procedir a la contractació. El concessionari també haurà de pagar un cànon anual per la utilització de l’equipament comercial, establert en 4,9 euros m2/mes per la superfície de venda i de 2 euros m2/mes pel magatzem i la concessió es farà per 35 anys. També, l’empresa haurà de fer-se càrrec de les obres d’adequació i del posterior manteniment de la superfície que ocuparà. Segons els càlculs de l’operador, la inversió inicial superarà el mig milió d’euros i es crearan 12 nous llocs de treball.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris