divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Llavaneres recupera el seu passat a través de tres DVD’s col·leccionables

llavaneres_antic_280x87.jpgLa Sala de plens de l’Ajuntament de Llavaneres acollirà el proper diumenge 22 de novembre, a les 6 de la tarda, la presentació de "Paisatges i records", el primer volum d’una col·lecció de 3 DVD’s que recuperarà el passat del municipi.

llavaneres_antiga_.jpgLa Sala de plens de l’Ajuntament de Llavaneres acollirà el proper diumenge 22 de novembre, a les 6 de la tarda, la presentació de "Paisatges i records", el primer volum d’una col·lecció de 3 DVD’s que recuperarà el passat del municipi.

Col·leccionable

Aquest primer volum forma part del col·leccionable audiovisual ‘Mirar enrere’ produït per l’Ajuntament. El primer lliurament, "Paisatges i records", se centra en l’evolució del poble, des dels seus orígens eminentment agrícoles fins a l’actualitat. Aquest projecte, impulsat pel Museu-Arxiu, es basa en el testimoni d’una vintena de persones grans de la població, que han volgut compartir els seus records. Es tracta, per tant, d’un recull de testimonis que no es poden trobar enlloc més perquè són fruit de vivències personals. Així, el resultat serà una aproximació a la vida quotidiana, el treball, les festes i tradicions.

Noves generacions

Segons els impulsors del col·leccionable, "les noves generacions podran conèixer de primera mà com era viure fa dècades a Llavaneres, explicat de viva veu per alguns protagonistes, per gent del poble". L’acte és obert a tothom i està inclòs en el programa de la Festa Major de Sant Andreu 2009.

per Redacció | Foto: Llavaneres (1935)

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris