divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Malgrat instal·la 16 plafons “d’expressió ciutadana i participació”

plafons_malgrat_280x87_02.jpgL’Ajuntament de Malgrat ha instal·lat 16 plafons “d’expressió ciutadana i participació” amb l’objectiu d’evitar l’embrutiment de façanes, parets i mobiliari urbà, centralitzant tota la informació i publicitat del municipi.

L’Ajuntament de Malgrat ha instal·lat 16 plafons “d’expressió ciutadana i participació” amb l’objectiu d’evitar l’embrutiment de façanes, parets i mobiliari urbà, centralitzant tota la informació i publicitat del municipi.

Plafons

En aquests nous suports, que s’han distribuït per tota la ciutat, l’Ajuntament, partits polítics, entitats i particulars poden penjar tot tipus de cartells informatius i publicitaris, tenint en compte que l’actual Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana prohibeix explícitament que es pengin cartells a façanes, parets i mobiliari urbà. Paral·lelament, l’entrada en funcionament d’aquests plafons comportarà l’aplicació de sancions en cas d’incompliment de l’esmentada ordenança.

Pressupost

El cost global d’aquesta actuació és d’uns 12.800 euros, import que serà finançat en un 75% per l’Agència de Residus de Catalunya del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris