dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Malgrat instal·la una zona de protecció escolar davant el col·legi Sant Pere Chanel

col.legi_chanel_de_malgrat_280x87.jpgL’Ajuntament de Malgrat de Mar ha creat una zona de protecció escolar davant del col·legi de Sant Pere Chanel, al Passatge Alsina, per a garantir la seguretat dels escolars durant les entrades i sortides del centre.

col.legi_chanel_de_malgrat.jpgL’Ajuntament de Malgrat de Mar ha creat una zona de protecció escolar davant del col·legi de Sant Pere Chanel, al Passatge Alsina, per a garantir la seguretat dels escolars durant les entrades i sortides del centre.

Protecció

Aquesta actuació, impulsada des de la Regidoria de Convivència, Seguretat Ciutadana i Mobilitat, també es va dur a terme al maig de l’any passat a l’escola Fonlladosa. Segons el regidor de l’Àrea, Valentín Rodríguez (PSC), "la decisió d’habilitar aquestes zones de protecció escolar respon a la necessitat de protegir i alhora diversificar les entrades i sortides del centre". En aquest sentit, s’ha ampliat la vorera i s’han instal·lat una barana i pilones protectores des de la porta de l’escola fins a la cantonada amb el carrer del Camí Nou. D’altra banda, aquesta actuació ha anat acompanyada de diversos canvis en l’estacionament permès en el Passatge Alsina.

per Redacció | Foto: Aj.Malgrat

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris