dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Martí Gironell presenta el seu nou llibre “la Cuina del Pont dels Jueus” a Pineda de Mar

marti_gironell_280x87_02.jpgEl periodista i escriptor Martí Gironell presenta aquest divendres, a partir de les 8 del vespre, a la Biblioteca Serra i Moret de Pineda, el seu nou llibre "la Cuina del Pont dels Jueus".

lliber_marti_gironell_.jpgEl periodista i escriptor Martí Gironell presenta aquest divendres, a partir de les 8 del vespre, a la Biblioteca Serra i Moret de Pineda, el seu nou llibre "la Cuina del Pont dels Jueus".

Cuina medieval

El nou llibre de Gironell, amb pròleg del xef Joan Roca i publicat per l’editorial Columna, recopila en 136 pàgines un gran nombre de receptes de l’època medieval, tant jueves com cristianes. Aquesta cuina, caracteritzada per l’ús de productes del bosc i ingredients de temporada, barrejant en alguns casos carn, peix, verdures i restes de menjars anteriors, han estat actualitzades en aquest nou llibre perquè puguin ser cuinades avui en dia. Cal recordar que la primera obra publicada per Martí Gironell va ser precisament "El pont dels jueus", una novel·la històrica que va esdevenir tot un èxit literari.

Acte

L’acte, organitzat per la biblioteca pinedenca, s’emmarca en les XVII Jornades Gastronòmiques de Tardor de Pineda de Mar i comptarà, entre d’altres, amb la presència del regidor de cultura, Francesc Millan.

Notícies relacionades:

Entrevista Martí Gironell 

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris