dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró ja menja les noves galetes “Laietanes”

galetes_mataro_280x87.jpgL’IMPEM va presentar aquest dijous les noves galetes de Mataró, "Les Laietanes", un nou producte gastronòmic i artesanal representatiu de la ciutat.

L’IMPEM va presentar aquest dijous les noves galetes de Mataró, "Les Laietanes", un nou producte gastronòmic i artesanal representatiu de la ciutat.

Promoció

L’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) i el col·lectiu de pastissers de la ciutat són els impulsors d’aquesta iniciativa. La galeta neix com a complement dels altres productes alimentaris autòctons que ja existeixen a la ciutat i que es comercialitzen en els establiments creadors. L’objectiu és que esdevingui un nou producte de promoció de la ciutat.

Participació

La galeta va ser triada a través d’un procés de participació ciutadana, emmarcat en el fòrum Innova 360°, entre diferents propostes d’un grup de pastissers mataronins. La proposta guanyadora va ser la galeta elaborada per la pastisseria Uñó.

La galeta

"Les Laietanes" són un carquinyoli líquid amb una textura molt cruixent que guarda al seu interior un fruit que pot ser avellana o ametlla. A l’embolcall, obra del dissenyador Xavier Martín, s’hi representa la imatge de Laia L’Arquera com a símbol de referència de la ciutat que evoca el passat laietà de Mataró que els hi dóna el nom.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris